ETKİNLİK YERİ

TÜBİTAK BİDEB 2237-A "Tıp Öğrencilerine Yönelik Akademik Beceri ve Proje Hazırlama Eğitimi" etkinliği 18-20 Ekim 2024 tarihlerin arasında İzmir Bakırçay Üniversitesi Seyrek Kampüsü E Blok'da bulunan toplantı salonu veya dersliklerde düzenlenecektir.  Toplantı salonu ve derslikler yaklaşık 70 kişi kapasiteli olmakla birlikte klimalı iklimlendirme ve bilgisayarlı sunu sistemlerinin yer aldığı son derece ferah salon niteliğindedir. Kullanılacak olan salonlar teorik derslerin yanında gruplar halinde yapılacak olan uygulama derslerinin gerçekleştirilmesine oldukça uygundur. Bununla birlikte, toplantı salonu ve derslik salonlarının dış kısmında bulunan son derece geniş fuaye alanında çok sayıda masa ve koltuklar da yer almaktadır. Eğitim süresince fuaye alanı ve bu alandaki diğer derslikler de gruplar halindeki uygulama dersleri için kullanılabilecektir.

Etkinlik kapsamında öğlen ve akşam yemegi, sabah ve öğlen oturum aralarında su, çay ve kuru pasta ikramı gerçekleştirilecektir.